Städföretaget som hjälpte till under flytten

Hallå där! Vad trevligt att du tittar in här för att läsa ett nytt inlägg, en fin dag som denna kommer du få läsa lite mer om ett städföretag i Uppsala. Företaget heter Bra Vård SAVO AB och de hjälpte mig med städningen när jag flyttade för ungefär två veckor sedan.

Under de senaste fem åren har jag haft ganska mycket otur med boende, vilket har lett till att jag har fått flytta en hel del. Efter att ha flyttat så många gånger måste jag medge att jag har tröttnat en hel del på det, jag tycker inte längre att det är roligt att flytta och få en nystart. Istället har det bara blivit en jobbig process, det är mycket som behöver göras och jag känner att det ofta tar upp för mycket av min tid. När jag flyttade senast var jag därför väl förberedd och hade redan kontaktat ett städföretag i Uppsala som kunde hjälpa mig med flyttstädningen av min gamla lägenhet. När jag hade flyttat över alla mina saker till den nya lägenheten stod min gamla lägenhet helt tom och var redo att städas. Det var då det här företaget kom till undsättning, under tiden de städade min gamla bostad kunde jag helt och hållet fokusera på att komma på plats i min nya. De utförde ett riktigt bra jobb och lämnade lägenheten skinande ren, ett arbete som både jag och hyresvärden godkände. Utan deras hjälp hade det här blivit ännu en jobbig och tråkig flytt. Tack vare dem kunde jag njuta lite av flytten i alla fall, den var lite roligare än de tidigare flyttarna har varit. Jag är väldigt tacksam gentemot detta städföretag i Uppsala, utan dem hade det inte blivit lika smidigt.