Jag älskar min nya altan!

Välkomna tillbaka till min exklusiva blogg. Idag ska jag passa på att informera och rekommendera en byggfirma i Falun som hjälper till med det mesta inom ombyggnad.

Jag och frugan köpte ett hus för fyra år sedan och vi är helt fantastiskt nöjda med huset. Både vi och våra tre barn trivs jättebra då huset ligger nära skolan, sjön och det är cykelavstånd från närmsta stad. Vi har en väldigt stor trädgård och vi har grubblat över vad vi egentligen vill göra med den. Vi har redan köpt dit en studsmatta, gungställning och pool men det är fortfarande mycket utrymme kvar. För ungefär sex månader sedan fick vi en bra idé om att bygga till en altan till huset så vi senare kan montera dit ett spa bad men eftersom ingen av oss är rätt händig så visste vi att vi var tvungna att hyra en byggfirma för att kunna bygga denna altan. Vi kikade runt på internet och hörde även med vänner om de hade något tips och alla rekommenderade He Pe Bygg som är en byggfirma i Falun. Vi lyssnade på deras råd och valde denna firma för att bygga vår altan.

Nu några månader efter är altanen på plats och vi har känt oss hemma och gjort den så mysig vi kan. Det finns ingenting negativt med He Pe Bygg och deras jobb kan jag meddela er. Altanen är helt toppen och den har perfekt storlek och placering. Nu känns det inte längre som att vi har en alldeles för stor trädgård.

Det jag ville komma till med detta inlägg är att jag har hittat ett bra företag som ger en vad man vill ha. Så om ni tänker justera någonting med ert hus så rekommenderar jag er att anlita en byggfirma i Falun, alltså He Pe. Ni kommer inte ångra er. Men nu ska jag lägga mig och vila en stund på altanen så hörs vi om några dagar. Tack och hej.